OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ COŞKUYLA KUTLANDI

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü Kutlandı. Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve Çanakkale Geçilmez dediği gün, tüm Türkiye’de olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Okulumuz’da yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı ile başladı. Okul müdürümüz Şenol Erkan’ın konuşmasıyla devam eden programda öğrencimiz Fatih Gedikli’nin seslendirdiği şiir salonda duygusal anlar yaşattı. Daha sonra 18 Mart korosu Çanakkale Zaferi üzerine yazılmış türküleri seslendirdiler.  Kurucumuz Ali Konukseven, Müdürümüz Şenol Erkan ve Okul Aile Birliği Başkanımız Elif Kaymazlı’nın program sonu teşekkür belgelerini öğretmenlerimize ve tüm öğrencileri temsilen bir öğrencimize takdim ettiler.