ÖZEL BABAOĞLU ANADOLU LİSESİ KÜLTÜR-SANAT GEZİLERİ KAPSAMINDA ANTALYA GEZİSİ DÜZENLEDİ

Karaman Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerimizi kültür-sanat gezileri kapsamında 9 ve 10. sınıflara Antalya gezisi düzenledi. Öğrencilerimizi ilk gün Manavgat şelalesi ve Side antik kenti gezisi rehberimiz eşliğinde tarihsel dönemleri anlatılarak yapıldı. Öğrencilerimizin daha sonra teleferik ve Alanya kalesi gezisi ile devam etti. 2. Gün Anlaya yat limanından hareket ettiğimiz yat ile güzel bir yat gezisi ile tamamladık akşamında kaldıgımız otelde Babaoğlu Anadolu Lisesi’ne özel eğlenceler ile öğrencilerimiz öğretmenlerimiz güzel vakit geçirdiler. Son gün öğle yemeğinin ardından Novamall Alışveriş Merkezi gezisi ile gezimizi sonlandırdık. Gezimizin sonunda Müdürümüz Şenol Erkan ; “Bu sene Kültür-Sanat gezilerimizde Antalya’da yaptığımız gezimize katılan öğrencilerimizin tarihi yerleri yerinde görmek adına yapılan gezimizde Rehberimiz Kadir Erkan eşliğinde tarihsel dönemleri anlatıldı. Gezimize katılan tüm öğrencilerimize , öğretmen arkadaşlarıma , Rehberimiz Kadir Erkan ve Kartur turizm Sorumlusu Özgür Sakızlı’ya teşekkür ederim.”ifadelerini kullandı.