2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN 8. SINIFLAR BURSLULUK SINAVIMIZ REKOR KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ

ÖZEL BABAOĞLU ANADOLU LİSESİ BURSLULUK SINAVIMIZA REKOR KATILIM GELDİ
Karaman’ın en nitelikli Özel Anadolu Lisesi invanına yakışır bir bursluluk sınavı daha gerçekleştirdik. Bugün yapılan 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı için 8. Sınıflara özel bursluluk sınavımız 1000 öğrenciye yakın katılım ile gerçekleşti. Okulumuzun her yıl gerçekleştirdiği bursluluk sınavlarımızın ilk bölümü bugün 8. Sınıflara 2 oturum şeklinde yapıldı. Yoğun katılımlarından dolayı karaman halkımıza teşkkür ederiz. Gençlerimiz ÖZEL BABAOĞLU ANADOLU LİSESİ’nin farkını yasamak ve %100’e kadar olan bursluluk imkanlarından faydalanmak icin ter döktüler. Kurucu Müdürümüz Ali Konukseven; “Her yıl olduğu gibi Karaman halkımızın okulumuzun bursluluk sınavına gösterdiği ilgiden dolayı onurluyuz. Bizler de Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi yöneticileri ve öğretmenleri olarak bu onura layık olmak için her yıl yenilikler yapmaya eğitimimizi daha kaliteli hale getirmek için tüm mesai arkadaşlarımız ile birlikte özveri ile çalışıyoruz. Bursluluk sınavına katılan tüm öğrencilerimiz ve velilerimize ve gösterdikleri ilgiden dolayı Karaman halkımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim. ”dedi.