ÖZEL BABAOĞLU FEN LİSESİ AÇILIYOR

21 yıldır Karaman eğitim sektöründe fark yaratan kurumlardan Babaoğlu Eğitim Kurumları, Fen Lisesi’nin açılacağını duyurdu.

Bifa Bisküvi’nin kurucusu, Karaman’ın önemli değerlerinden Yılmaz Babaoğlu tarafından 2000 yılında kaliteli, nitelikli, kendine güvenen, donanımı yüksek bireyler yetiştirmek üzere kurulan Babaoğlu Eğitim Kurumları’nın bünyesinde Fen Lisesi de açılıyor.

Babaoğlu Eğitim Kurumları, kendini sürekli yenileyen bir yapıda konumlandığı yerleşkesinde, bünyesine pek çok eğitim kolu ekleyerek büyümeye devam ediyor. Eğitim meşalesini daha aydın bir geleceğe taşımak maksadıyla 2015-2016 eğitim öğretim yılında Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi’ni Karaman’a kazandıran Babaoğlu Eğitim Kurumları, çeşitli eğitim faaliyetlerine katılıp, kardeş okul projeleriyle; öğrencilerin kaynaştırılmasını, akademik bilginin pekiştirilmesini ve sosyal becerilerin çeşitlendirilmesini sağladı. Kurum, spor faaliyetlerinde sayısız derece, kültür sanat etkinlikleri ve yazın dünyasındaki etkin projeleriyle adından sıkça söz ettirerek, dâhili olduğu her projede tescilli başarılara imza attı.

Fen Lisesi 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılına Hazır!

Babaoğlu Eğitim Kurumları tarafından yapılan açıklamada, Fen Lisesi’nin 2021-2021 eğitim öğretim yılı için hazır olduğu belirtilirken, “Ülke çapında ve Karaman’da tüm öğrencilerin ve yenilikçi öğretmenlerin yaklaşımlarını görmek mümkündür. Bugün bu yenilik ve azim katlanarak artmakta, eğitim çalışmaları güçlenen kadrosuyla yükselen bir ivme seyretmektedir. 2021 – 2022 eğitim öğretim yılına geldiğimizde bu vizyon kurumumuzun yeni idari kadrosuyla yapacak olduklarımızın garantisini siz kamuoyuna sunmuştur.
Babaoğlu Eğitim Kurumları adına, bugün itibariyle kurumumuz bünyesinde Fen Lisesinin de açılacağı bilgisini siz değerli velilerimiz, öğrencilerimiz ve eğitim büyüklerimizle paylaşmaktan mutluluk duyarız. Bütün eğitim camiasına Özel Babaoğlu Fen Lisesi hayırlı olsun.” ifadeleri kullanıldı